Service, Trimning, reparationer och renoveringar sedan 1981

Verkstad

Biscaya Motor började verksamheten som en renodlad serviceverkstad redan hösten 1981. Genom åren har vi sett det mesta och byggt upp ett unikt märkeskunnande. Vi tar oss ann alla förekommande arbeten på Ducati, Aprilia, Moto Guzzi och många andra italienska märken. Vi är också auktoriserade på Öhlins och Dynojet. Unna din MC bästa möjliga omvårdnad. Det är den värd.

Service & Trim

Vi arbetar kontinuerligt med service och trimning. Det innefattar alla regelbundna serviceåtaganden enligt fabriksspecifikationer, eller bättre. Vi jobbar också en hel del med omprogrammering av insprutning och motorstyrning . Med hjälp av bromsbänken kan vi optimera motorn för alla varvtal. Även en originalcykel med öppet avgassystem bör optimeras. I originalutförande går hojarna ofta magert i mellanregistret vilket gör hojen lite ryckig och känslig i körning med jämn gas. Med öppet avgassystem förstärks ofta den effekten ytterligare.

Vi erbjuder allt från portning, högkomps-kolvar, vevaxelslipning, lättning av svänghjul. trimkammar, vevaxelbalansering, m.m. Har du bara pengar och tid så kan vi sätta fart på det mesta. Behöver du hjälp med renovering av motor eller växellåda, service av fjädringskomponenter eller bromsar så ordnar vi självklart också det.

 

Reparationer

Har du vurpat eller kört av vägen i ivern? Här fixar vi det mesta, inte bara mekaniska eller elektriska fel. Vi fixar också kosmetiska och strukturella skador i alla förekommande material.

Vårt kännetecken är noggrannhet både i skaderegleringen och själva reparationsarbetet. En reparation efter en trafikskada är mycket viktig. Det räcker inte med att det ser bra ut. T.ex. är det viktigt att hjulaxlar, gaffelben, fälgar osv inte har dolda skador. En felaktig skadereparation är inte bara trafikfarlig, den sänker också nämnvärt hojens värde, vilket är viktigt att betänka inför framtida inbyte eller försäljning.

Gör först din skadeanmälan till ditt försäkringsbolag och kontakta oss sedan så sköter vi resten.

Vad behöver du hjälp med?

Välkommen att kontakta oss i verkstaden direkt med service bokningar eller andra förfrågningar. Skriv helst, vi arbetar intensivt och är kanske inte alltid så snabba på att svara i telefon.

Om du vill boka tid för en vanlig service så hittar du priser på alla service paketen ovan. Om du bokar din service i god tid så är du välkommen att svänga in med hojen och vänta medan vi servar. Du kanske till och med kan passa på och provköra en annan modell?

Du kan också lämna in din cykel en lördag och hämta nästföljande lördag. Vi erbjuder också vinterförvaring (via våra grannar Octane Club). På så sätt kan du lämna in din MC på höstkanten och hämta den servad och klar till våren.

Om du har behov av större renoveringar, reparationer, trim eller ombyggnader är det enklaste att du skriver och berättar om dina önskemål, så ringer vi upp dig och diskuterar en lämplig lösning.

Hör av dig

0322-630 124

es.rotomayacsib@datskrev

Hol, Grönäng 3
441 93 Alingsås

 

Öppettider Verkstad

Mån: 8 – 17
Tis: 8 – 17
Ons: 8 – 17
Tor: 8 – 17
Fre: 8 – 17
Lör: Stängt
Sön: Stängt

Under den mest hektiska sommarperioden kan det i bland tyvärr bli telefonkö. Skicka gärna e-post. Vi svarar så fort vi bara hinner.